موسسه حقوقی داد وخرد

هفدهم مهر ماه املاک شهرداری در بازار بورس کالا عرضه خواهد شد.

براساس اطلاعیه عرضه بورس کالای ایران، یک ملک دیگر متعلق به شهرداری تهران روز هفدهم مهر ماه (واقع در نیاوران تهران، خیابان باهنر) به متراژ ۱۶۴.۹۴ متر مربع در تالار املاک و مستغلات بورس کالا عرضه می‌شود. بیست و سوم شهریور ماه برای نخستین بار دو ملک شهرداری تهران (واقع در محدوده سعادت آباد) در بورس کالا عرضه شد و در روند شفاف و رقابتی مورد معامله قرار گفت.

قیمت پایه این واحد آپارتمانی مسکونی به متراژ ۱۶۴.۹۴ متر مربع (واقع در تهران، خیابان باهنر) ۱۵ میلیارد تومان اعلام شده است.

در رابطه با عرضه املاک شهرداری در بورس کالا ،پیشتر ابوالفضل فلاح هم با اشاره به برنامه‌های مدیریت شهری در راستای فعالیت در بورس کالا به خبرگزاری مهر گفته بود: ما توانستیم برای نخستین بار دو ملک از املاک شهرداری تهران را در بورس کالا پذیرش کنیم که در اواخر شهریور امسال عرضه می‌شود.

کاهش بهای تمام شده در روند فروش املاک، شفاف‌سازی و سالم سازی، تقویت بازار تقاضا و مولدسازی دارایی‌های شهرداری تهران از جمله مهم‌ترین اهداف این اقدام است.

وی با تاکید این نکته که این رویکرد مورد توجه شهردار تهران قرار گرفته است، اظهار کرد: با پذیرش املاک در بورس‌ کالا، این اطمینان حاصل می‌شود که فروش و واگذاری این املاک در آینده و انتقال قطعی آن با مشکلی مواجه نخواهد شد.

همچنین در این زمینه شفافیتی که در مسیر پذیرش و عرضه در بورس‌کالا وجود دارد، سبب استقبال مردم از این عرضه‌ها خواهد شد.

معاون شهردار تهران افزود: در گذشته شهرداری تهران به املاک خود تکیه می‌کرد، به شکلی که یا از آنها به عنوان تهاتر استفاده و یا این املاک فروخته می‌شدند، اما در حال حاضر با عرضه املاک در بورس کالا، این املاک به صورت شفاف‌تر می‌توانند تبدیل به نقد یا تهاتر شوند.

موسسه حقوقی داد و خرد

برنامه ششم ناکام ماند/ خروج ۴۵ میلیارد دلار سرمایه از کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود خوانساری امروز در جلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با اشاره به سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: از جمله بندهای مهم در برنامه هفتم توسعه، پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت با نرخ رشد اقتصادی متوسط ۸ درصد در طول برنامه و با تاکید بر افزایش بهره وری کل عوامل تولید و تک رقمی کردن تورم طی ۵ سال آینده است.

رئیس اتاق بازرگانی تهران به برنامه ششم توسعه اشاره کرد و افزود: هدف گذاری در برنامه ششم برای رشد اقتصادی، ۴۶.۹ درصد بود اما آنچه محقق شد ۳.۴۴ درصد بود. از سویی دیگر شاهد بودیم که میانگین رشد سالیانه تورم بالا بود به گونه‌ای که قیمت‌ها در طول پنج سال معادل ۴.۷۶ درصد برابر شده که نشان دهنده وضعیت بسیار نابهنجار و عدم ثبات اقتصادی در کشور است.

وی تاکید کرد: این امر موجب عدم صرفه اقتصادی در بخش‌های مولد بوده و سرمایه‌ها را به سمت بخش‌های غیرمولد سوق داده است.

خروج سالانه ۹ میلیارد دلار سرمایه از کشور در خوشبینانه ترین حالت

خوانساری ادامه داد: وضعیت تشکیل سرمایه ثابت ناخالص به عنوان یکی از عوامل رشد اقتصادی در سال‌های گذشته کاهش شدیدی یافته است و فقط خروج سرمایه طبق اعلام بانک مرکزی در ۵ ساله ۴۵ میلیارد دلار یعنی سالانه بیش از ۹ میلیارد دلار بوده است. البته با توجه به اینکه بخشی از اقتصاد ما غیرشفاف است بنابراین یقیناً رقم خروج سرمایه بیش از ۹ میلیارد دلار در سال است.

وی اضافه کرد: به علاوه میزان موجودی سرمایه در سال‌های گذشته کاهش یافته است، به نحوی که در سال‌های اخیر میزان جذب سرمایه جدید تکافوی میزان سرمایه موجود را در کشور نکرده است، در حالی که بر اساس اهداف در نظر گرفته شده در برنامه ششم موجودی سرمایه باید سالانه ۲۱.۴ درصد رشد پیدا می‌کرد که در عمل در طول برنامه پنج ساله ششم ۲۸.۸ درصد کاهش داشته است یعنی سالانه معادل ۵.۷۶ درصد کاهش یافته است.

رشد بهره وری صفر بوده است

رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به وضعیت رشد بهره وری، گفت: رشد بهره وری از دو طریق حاصل می‌شود یکی از طریق تزریق سرمایه و نیروی کار بیشتر به سیستم اقتصادی و دوم از طریق استفاده بهتر از سرمایه‌ها و نهادهایی که در اختیار است. در برنامه ششم مقرر بوده است که رشد سالیانه بهره وری معادل ۲.۸ درصد باشد که متأسفانه در طول برنامه پنجم توسعه ششم رشدی برابر صفر داشته است. این امر نشان دهنده این امر است که در اقتصاد ایران بسیاری از ساختارهای موجود مشوق بهره وری نبوده و یا حداقل ساز و کار با بهره ور نیست.

وی اظهار داشت: بهره وری بنگاه‌ها از طریق نوآوری، بهبود فرآیندها، آموزش نیروی انسانی، مدیریت هزینه‌ها، انتقال فناوری و نظایر آن افزایش می‌یابد و در نهایت منجر به افزایش بهره وری در کل اقتصاد می‌شود.

پرداخت ۷۶ میلیارد دلار سوبسید انرژی در سال

رئیس اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: سهم بالای بخش عمومی در اقتصاد ایران با توجه به کمبود بهره وری و کارایی در بخش عمومی نسبت به بخش خصوصی موجب کاهش رشد بهره وری شده است.

وی گفت: ساختار سیاست‌های حمایتی به گونه‌ای است که انگیزه افزایش راندمان را در بخش‌های مختلف اقتصاد از بین می‌برد. مداخله قیمتی دولت و پایین نگه داشتن قیمت‌ها در بخش‌های تولیدی و مخصوصاً انرژی باعث عدم توجه به انرژی نو در کشور در مقایسه با سایر کشورها شده است به نحوی که در سال ۲۰۱۴ سهم تولید ایران از مجموع تولید انرژی‌های نو در ایران کمتر از یک دهم درصد بوده است و در مقابل کشورهای هند ۱۱ درصد برزیل ۶ درصد و پاکستان ۶ درصد سهم داشته است.

خوانساری افزود: افزایش بهره وری انرژی در بخش‌های خانگی، حمل و نقل و صنعت نیز کاملاً وابسته به اصلاح قیمت‌ها در بازار انرژی است. برآورد سازمان برنامه و بودجه این است که ۷۶ میلیارد دلار سوبسید انرژی در سال پرداخت می‌کنیم.

افت شدید سرمایه اجتماعی در طول برنامه ششم

وی در ادامه اظهار کرد: اگر به صورت خلاصه جمع بندی کنیم در برنامه ششم توسعه ناکام بوده ایم؛ در طول این برنامه با افت شدید سرمایه اجتماعی مواجه شدیم و این امر باعث شده که سرمایه گذاری کاهش یابد و یا سرمایه گذاری‌های صورت گرفته در بخش‌های غیرمولد انجام شود.

رئیس اتاق بازرگانی تهران افزود: از سویی دیگر شاهد خروج سرمایه بودیم که آفت بزرگی بوده که همچنان هم ادامه داشته است. همچنین خروج نیروهای زبده کشور را شاهد بودیم که فقط در سال گذشته ۱۶۰ متخصص قلب از کشور خارج شده اند. متأسفانه در همه بخش‌ها چنین روندی وجود داشته است.

خوانساری گفت: مدیریت غلط در مباحث اقتصادی، تصدی گری دولت و اقتصاد دولتی، تحریم و عدم انتقال تکنولوژی‌های جدید که باعث کاهش راندمان و کاهش بهره وری شده است از جمله عواملی هستند که موجب شده روز به روز بازار رقابتی را در جهان از دست بدهیم.

وی افزود: تحریم علاوه بر هزینه‌های بالایی که برای واردات و صادرات به وجود آوردهف موجب عدم النفع هایی برای اقتصاد نیز شده است که شاید رقم این عدم النفع ها سالانه بیش از ۱۰۰ ها میلیارد دلار باشد. تنها در ارتباط با رقم صادرات خدمات فنی و مهندسی که سالانه ۵ میلیارد دلار داشتیم، در سال گذشته به ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد دلار رسیده است.

خوانساری تاکید کرد: لذا مسئولان و هیأت دولت برای اجرای برنامه هفتم باید قطعاً ناکامی‌های برنامه ششم را در نظر داشته باشند تا به اهداف برنامه هفتم دسترسی یابند.

اپل احتمالاً هر چهار گوشی سری آیفون 15 را با داینامیک آیلند رونمایی می‌کند.

افشاگری خوش‌سابقه می‌گوید تمامی گوشی‌های سری آیفون 15 به داینامیک آیلند (حفره‌ی کپسولی نمایشگر) مجهز می‌شوند؛ اما صرفاً مدل‌های پرو نمایشگر همیشه‌روشن خواهند داشت.

یکی از تفاوت‌های بصری مهم آیفون 14  آیفون پرو  ، حفره‌ای کپسولی است که اپل آن را جزیره‌ی پویا یا داینامیک آیلند (Dynamic Island) خطاب می‌کند. این حفره‌ی کپسولی با انیمیشن‌های iOS سازگار است و تجربه‌ی کاربری جذابی را ارائه می‌دهد.

درحالی‌که آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس به داینامیک آیلند مجهزند، دو گوشی آیفون ۱۴ وآیفون 14 پلاس همچون سایر آیفون‌های سال‌های اخیر بریدگی (ناچ) دارند. تجهیز آیفون‌های پرو به داینامیک آیلند بدین‌معنی است که اپل تصمیم گرفته است به‌تدریج با بریدگی نمایشگر آیفون خداحافظی کند

راس یانگ، تحلیلگر و افشاگر خوش‌نام، می‌گوید هر چهار گوشی سری آیفون 15 به نمایشگری با داینامیک آیلند مجهز می‌شوند. به‌گفته‌ی این افشاگر، آیفون 15 و آیفون 15 پلاس برخلاف آیفون 15 پرو و آیفون 15 پرو مکس به صفحه‌نمایش LTPO و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز مجهز نخواهند بود.

گفته می‌شود دلیل این اتفاق، مشکلات زنجیره‌ی تأمین است. شرکت‌های تأمین‌کننده نمی‌توانند تعداد کافی از پنل‌های ۱۲۰ هرتز LTPO برای تمامی گوشی‌‌های سری آیفون 15 بسازند. بدین‌ترتیب، آیفون 15 و آیفون 15 پلاس از فناوری ProMotion و قابلیت نرم‌افزاریِ نمایشگر همیشه‌روشن پشتیبانی نخواهند کرد.

برخی از شایعه‌ها می‌گویند اپل به‌دنبال رونمایی نسل جدیدآیفون  SE با طراحی مشابه آیفون  XR است. این یعنی اپل فعلاً قصد ندارد کاملاً با آیفون‌های مجهز به ناچ خداحافظی کند. منابعی آگاه می‌گویند اپل در مدل‌های پرو آیفون 15 برای اولین‌بار از لنزی با مکانیزم پریسکوپی استفاده می‌کند. گوشی‌های سری آیفون 14 که در رویداد Far Our معرفی شدند، دردسترس مشتریان قرار گرفته‌اند. به‌طورکلی، واکنش‌ها به داینامیک آیلند مثبت بوده؛ اما بسیاری از کاربران اعتقاد دارند که اپل نام مضحکی برای حفره‌ی کپسولی آیفون انتخاب کرده است.

گفته می‌شود اپل قصد دارد از سال آینده پسوند «پرو مکس» را از خانواده‌ی آیفون حذف و آن را با «اولترا»‌ جایگزین کند. درنتیجه، قوی‌ترین پرچم‌دار سال آینده‌ی اپل، آیفون 15 اولترا خواهد بود. احتمالاً در سال آینده تفاوت بین آیفون‌های استاندارد با آیفون‌های پرو بیشتر می‌شود.

شرکت مؤسسه حقوقی داد و خرد در انتخابات هیأت رئیسه کمیته نوآوری و کارآفرینی اتاق بازرگانی مشترک ایران و ایتالیا

کمیته نوآوری و کارآفرینی

تجاری سازی ایده های خلاقانه در بستر شبکه صنعت از ملزومات اساسی در راستای نو آوری در اقتصاد می باشد. که خود روشی موثر برای دستیابی به اقتصادی پویا در سطح ملی و بین المللی از طریق تعامل و همکاری سازنده میان فعالان اقتصادی و صاحبان ایده میباشد .
با درک این مهم اتاق مشترک ایران و ایتالیا کمیته نو آوری و کارآفرینی را با هدف بسترسازی و توسعه اکوسیستم نوآوری، فناوری و کارآفرینی در سال 1399 تشکیل داد و این کمیته فعالیت خود را برای ارتباط موثر بین صاحبان ایده و فعالان اقتصادی اغاز نمود.

ماموریت
تعامل و همکاری سازنده میان فعالان اقتصادی و صاحبان ایده
هدايت ايده‌هاي بكر به سمت نيازهاي بازار و كاهش فاصله ميان ایده های خلاقانه و نياز مصرف كننده
آشنایی فن آوران با مسائل روز و طرح های تحقیق و توسعه صنایع
دریافت چالش ها و مسائل بخش صنعت و سایر متقاضیان و هدایت آنها به سمت صاحبان ایده برای دریافت راهکار
هدايت صنعت به سمت توليدات و محصولات نو و دانش بنيان

کمک به اجرایی نمودن ایده های نو و خلاق در اقتصاد و صنعت

تسهیل به منظور توسعه صادرات محصولات دانش بنیان به کشور ایتالیا و ایجاد فرصت برای دسترسی فناوران به بازار داخلی و بین المللی مبتنی بر ارزیابی های بین الملل

برگزاری روایدادها و کارگاههای تخصصی داخلی و بین المللی

مخاطب
فعالان اقتصادی، توليدكنندگان و ارائه دهندگان خدمات عضو اتاق، دانشگاه‌ها و مراکز وابسته، پارک های علمی فن آوری مراکز رشد فن آوران ايده‌پردازان، شركت‌هاي دانش بنيان، استارتاپ‌ها

حوزه ها
بهداشت و سلامت-انرژی-شهر هوشمند-حمل و نقل-محیط زیست-صنایع غذایی-فناوری اطلاعات- لوازم خانگی

فرایند کار
دریافت درخواست و طرح فناوران مطابق فرم استاندارد موجود در وبسایت (بصورت مستمر در سال)
بررسی طرح توسط کمیته تخصصی، با رعایت قرارداد حفظ محرمانگی
معرفی به شبکه فعالان اقتصادی عضو اتاق و برگزاری جلسات مذاکره
در راستای ایجاد تسهیلات، کلیه خدمات برای شبکه فناوران بصورت رایگان انجام می شود.

اقدام نهاد ناظر در راستای ارتقا ارزش بازار شرکت‌های هلدینگ و مادر

علیرضا توکلی کاشی معاون توسعه کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران گفت: با اجرایی شدن ابلاغیه اخیر سازمان بورس و انتقال ۸۰ درصد از سود حاصل از فروش سهام پرتفوی شرکت‌های هلدینگ و مادر به حساب اندوخته و افزایش سرمایه از این محل، سود از شرکت‌ها خارج نخواهد شد، که آثار مثبتی را برای هلدینگ‌ها به همراه خواهد داشت.

، طبق اعلامیه مدیریت نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس، حداکثر ۲۰ درصد از سودحاصل از فروش سهام پرتفوی در شرکت‌های هلدینگ و مادر، قابل تقسیم است و مابقی بایستی به حساب اندوخته منتقل و افزایش سرمایه دهند.

علیرضا توکلی کاشی معاون توسعه کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سنا در این خصوص بیان کرد: تا قبل از ابلاغ مصوبه سازمان بورس در مورد انتقال ۸۰ درصد از سود فروش پرتفوی سهام نیز برخی شرکت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری در اساسنامه خود مشابه چنین بندی را قید کرده بودند و سود حاصل از رشد سهام را از شرکت خارج نمی‌کردند.

وی اضافه کرد: تاثیر اجرای این مصوبه روی بازار سرمایه در بلندمدت نمایان خواهد شد و بعید است که در کوتاه مدت اجرای این مصوبه روی بازار سرمایه اثرگذار باشد، اما به طور کلی موافق اتخاذ چنین تصمیمی هستم؛ چرا که با اجرایی شدن این مصوبه و انتقال ۸۰ درصد از سود حاصل از فروش سهام پرتفوی شرکت‌های هلدینگ و مادر به حساب اندوخته و افزایش سرمایه از این محل، سود از شرکت‌ها خارج نخواهد شد. ضمن اینکه از منظر سهامداری نیز مشکلی برای سهامداران هلدینگ‌ها و شرکت‌های مادر ایجاد نخواهد شد؛ زیرا با انتقال این سود به حساب اندوخته و افزایش سرمایه از این محل، NAV شرکت‌ها تغییر نخواهد کرد و در نهایت سهامداران به جای دریافت سود تقسیمی، امکان دریافت سهام جایزه را خواهند داشت.

کارشناس بازار سرمایه ضمن تاکید بر مثبت بودن اجرای این مصوبه، اظهار کرد: در نظر داشته باشید که ارزش‌گذاری سهام شرکت‌های سرمایه گذاری و هلدینگ‌ها بر مبنای ارزش NAV صورت می‌گیرد و معمولا میزان سود تقسیمی، مبنای مناسبی برای ارزش‌گذاری سهام این شرکت‌ها نیست. الزام سازمان بورس و اوراق بهادار به عدم تقسیم ۸۰ درصد از سود ناشی از فروش سهام پرتفوی، بیشتر در راستای محافظت از ارزش بازار سهام شرکت‌های مادر و هلدینگ‌ها است و حفظ این سود در داخل شرکت‌ها، آثار مثبتی هم برای هلدینگ‌ها به همراه خواهد داشت.

 

رشد اقتصادی در فصل بهار با نفت ۳.۸ و بدون نفت ۴.۳ درصد اعلام شد.

مطابق با آخرین نتایج حساب‌های ملی فصلی مرکز آمار ایران، محصول ناخالص داخلی(GDP) به قیمت ثابت سال ١٣٩٠ در سه ماهه اول سال ١٤٠١ به رقم ١٨٨٧ هزار میلیارد ریال با نفت و ١٦١٤ هزار میلیارد ریال بدون احتساب نفت رسیده است، در حالی که رقم مذکور در فصل مشابه سال قبل با نفت ١٨١٨ هزار میلیارد ریال و بدون نفت ١٥٤٨ هزار میلیارد ریال بوده که حاکی از رشد ۳.۸ درصدی محصول ناخالص داخلی با نفت و ٤.٣ درصدی محصول ناخالص داخلی بدون نفت در فصل بهار سال ١٤٠١ می باشد.

نتایج اعلام شده نشان می دهد که در فصل بهار سال ١٤٠١ رشته فعالیت‌های گروه کشاورزی رشد منفی ۰.۸، گروه صنایع و معادن ٤.٢ و گروه خدمات ٣.٩ درصد نسبت به فصل بهار سال ١٤٠٠، رشد را شاهد بوده است.

در مرکز آمار ایران محاسبات فصلی در قالب ١٨ بخش اصلی متشکل از ٤٢ رشته فعالیت بر مبنای طبقه بندی 4 ISIC.Rev انجام می گردد که مطابق آن گروه کشاورزی شامل زیر بخش‌های زراعت و باغداری، دامداری، جنگل‌داری و ماهیگیری، گروه صنایع و معادن شامل زیر بخش‌های استخراج نفت خام و گاز طبیعی، استخراج سایر معادن، صنعت، تأمین آب، برق و گاز طبیعی و ساختمان و گروه خدمات شامل زیر بخش‌های عمده و خرده فروشی، فعالیت‌های خدماتی مربوط به تأمین جا و غذا، حمل و نقل، انبارداری، پست، اطلاعات و ارتباطات، فعالیت‌های مالی و بیمه، مستغلات، کرایه و خدمات کسب و کار و دامپزشکی، اداره امور عمومی و خدمات شهری، آموزش، فعالیت‌های مربوط به سلامت انسان و مددکاری اجتماعی و سایر خدمات عمومی، اجتماعی، شخصی و خانگی می باشد.

ایلان ماسک اخطار دیگری برای فسخ قرارداد خرید توییتر ارسال کرد.

ایلان ماسک روز جمعه با هدف فسخ قرارداد خرید توییتر، نامه‌ی دیگری به این پلتفرم اجتماعی ارسال کرد.

ایلان ماسک سومین نامه‌ی خود را به توییتر ارسال کرد تا به فرایند خرید ۴۴ میلیارد دلاری این شرکت خاتمه دهد. تیم حقوقی ماسک به پرداخت چند‌میلیون‌دلاری توییتر به پیتر زاتکو، رئیس سابق امنیتی این شبکه‌ی اجتماعی اشاره کرده که اخیراً افشاگری‌هایی علیه این پلتفرم انجام داده است. این تیم از اقدام یادشده به‌عنوان نقض توافق‌نامه‌ی ادغام و دلیلی برای پایان‌دادن به این معامله یاد کرده است.

این نامه ۹ سپتامبر به ویجایا گاد، مدیر ارشد حقوقی این شبکه‌ی اجتماعی، ارسال شد و در پرونده‌‌ای گنجانده شد که روز جمعه در سازمان بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) مطرح شده بود. زاتکو ماه گذشته توییتر را به گمراه‌کردن سرمایه‌گذاران درباره‌ی تعداد ربات‌های موجود در این سرویس و حذف‌نکردن کامل داده‌های کاربران و استفاده از شیوه‌های امنیتی ضعیف متهم کرد که این موضوع به سرتیتر بسیاری از منابع خبری حوزه‌ی فناوری تبدیل شد.

به‌گزارش ورج، ماسک این اتهامات را بازگو کرد و در نامه‌ی دوم فسخ قرارداد خود به آن‌ها اشاره و زاتکو را برای شهادت‌دادن در دادخواست احضار کرد. ایلان ماسک اولین نامه‌ی پایان‌ کار خود را در ماه جولای ارسال کرد و گفت که توییتر او را درزمینه‌ی تعداد ربات‌های موجود در این پلتفرم گمراه کرده است و این شرکت اجازه‌ی دسترسی به اطلاعات موردنیاز برای تصمیم‌گیری درباره‌ی این‌ موضوع را به وی نمی‌دهد. این در حالی است که او به API Firehose که حاوی همه‌ی توییت‌های ارسالی کاربران است، دسترسی پیدا کرد.

وال‌استریت ژورنال نیز روز پنجشنبه گزارش داد که توییتر قبل از خروج زاتکو از این شرکت، در‌باره‌ی غرامت ازدست‌رفته‌ پس از مذاکره با او با پرداخت ۷ میلیون دلار موافقت کرده است. وکلای ماسک از این مسئله به‌عنوان دلیل دیگری برای انجام‌ندادن معامله‌ی خرید توییتر یاد می‌کنند. قرارداد خرید توییتر را از ارائه‌ی هرگونه پرداخت غیرعادی یا فسخ منع می‌کند. طبق این گزارش، با‌‌توجه‌‌‌به اینکه زاتکو جایگاه مدیر اجرایی شرکت را ترک می‌کند، این توافق چندان عجیب به‌نظر نمی‌رسد؛ اما ظاهراً ماسک با این روند موافق نیست.

پس از اینکه توییتر در ماه جولای به‌دلیل تلاش ماسک برای خروج از این معامله شکایت کرد، داشتن حق فسخ معامله موضوعی است که به دادگاهی در دلاور مربوط می‌شود. کاتالین مک‌کورمیک قبلاً حکم داده است که ماسک مجاز خواهد بود از ادعاهای زاتکو برای حمایت از پرونده‌ی خود استفاده کند و اسناد مربوط به گزارش افشاگری وی، به‌طور‌محدود کشف خواهد شد. مدیرعامل تسلا در ماه آگوست دومین اخطار فسخ را با استناد به گزارش‌های اولیه ارائه کرد.

دادگاه قرار است ۱۷ اکتبر برگزار شود و توییتر نیز تا این‌ لحظه بیانیه‌ای درباره‌ی نامه‌ی سوم ماسک ارائه نداده است.

اتهامات رییس فدراسیون فوتبال منتشر گشت.

فهرستي از اتهامات مهدي تاج رييس فدراسيون فوتبال منتشر شد. بر طبق اسناد به دست آمده دادستان تهران در تاريخ دوم شهريور ماه 1401 طي نامه‌اي رسمي اعلام کرده براي 3 مدير فوتبالي در دادسراي تهران پرونده قضايي تشکيل شده است.از سوي دادسراي تهران براي مهدي تاج در مورد برخی از اتهامات از جمله سوءاستفاده از موقعيت شغلي، استفاده از اوراق مجعول، صدور گزارش خلاف واقع و شروع به جعل و تزوير قرار منع تعقيب صادر شد. اما در موارد تصرف غير قانوني در اموال دولتي، به کارگيري حيدر بهاروند در سازمان ليگ برتر فوتبال بر خلاف قانون منع بکارگيري بازنشستگان، تصرف غير قانوني در وجوه عمومي، تصرف غير مجاز در منابع مالي (مطالبات) فدراسيون از شرکت‌هاي طرف قرارداد و اهمال منتهي به تضييع وجوه عمومي به ميزان 4 هزار و 514 ميليارد و 974 ميليون و 47هزار و 245 ريال و 10 ميليون يورو، تضييع اموال و وجوه دولتي، اخلال در نظام پولي و ارزي کشور، کلاهبرداري، تباني در معاملات دولتي، جعل در سند رسمي و به کارگيري سرمربي اسبق تيم فوتبال ايران (ويلموتس)قرار جلب دادرسي صادر شده است که پرونده آنها در مراجع قضايي در حال رسيدگي است.

امضای تفاهم نامه همکاری دانش بنیان برای ساخت پیگ هوشمند

تفاهم نامه همکاری علمی و فنی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با یک شرکت دانش بنیان برای ساخت پیگ هوشمند، نشت یاب و انشعاب یاب خطوط لوله امضا شد.

ارسلان رحیمی، مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در مراسم امضای تفاهم نامه با اشاره به اینکه پیگرانی هوشمند از ملزومات نگهداری و بهره برداری از خطوط لوله نفت است، گفت: در حال حاضر تولید و ساخت پیگ هوشمند در داخل کشور النجام نمی شود و امید می رود با تفاهم نامه منعقد شده، تکنولوژی ساخت پیگ هوشمند، نشت یاب و انشعاب یاب در اختیار متخصصین داخلی قرار گیرد.

ارسلان رحیمی افزود: استفاده از شرکت های دانش بنیان مورد تاکید مقام معظم رهبری است و ما نیز در مجموعه خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تلاش کرده ایم با بهره گیری از یک شرکت دانش بنیان متعهد و متخصص، بومی سازی پیگرانی هوشمند خطوط لوله نفت را عملیاتی سازیم.

مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران خاطرنشان کرد: توانمندی و تخصص مهندسین داخلی غیر قابل انکار است و با اعتماد به دانش ایرانی میتوان کشور را از تکنولوژی های وارداتی بی نیاز کرد.

همچنین در ادامه این مراسم، سید علیرضا حسینی نسب، رییس پژوهش و فناوری شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: مراحل ساخت پیگ هوشمند برای اولین بار در داخل کشور انجام می شود و با امضای این تفاهم نامه، این شرکت دانش بنیان متعهد شده تا ساخت پیگ هوشمند، نشت یاب و انشعاب یاب در سریعترین زمان ممکن به پایان برسد.

این تفاهم نامه، پژوهشی است و شرکت دانش بنیان یاد شده پس از بررسی و اطمینان از تخصص برای ساخت پیگ هوشمند برای امضای تفاهم نامه انتخاب شده است.